Hasonló tartalmaink emailfiókodba heti 1x!

Emailcímed 100% biztonságban

Melyik a legjobb krova készlet?

Melyik a legjobb krova készlet? Számos alkalommal teszik fel nekünk ezt a kérdést online és debreceni boltunkban is. Az a helyzet, hogy nincs univerzális válasz, mert leginkább azt tudjuk rá mondani: attól függ! Neked milyenre van szükséged? Miben érkezzen? Mekkora meghajtóra? Mit fogsz vele behajtani? Kézi, vagy gépi dugókulcs? Mekkora legyen a készlet mérete? Ha ezeket meg tudod válaszolni, egyhamar megtalálod, hogy melyik a legjobb krova készlet.

Tartalomjegyzék

Egy olyan termékről van szó, ami esetében valljuk be, hogy minden férfi nyálelválasztása megindul. Már ránézni is jó! Egy hiányos készlet pedig felér egy szentségtöréssel. Mi azt tapasztaltuk, hogy ma meg akarod lepni férfi ismerősöd, kollégád, édesapád valamivel, egy jó dugókulcs készlettel nem lehet melléfogni!

Milyen paraméterek alapján érdemes választani?

Garancia

Nem mindegy, mert márkától függően akár 25 év garancia is járhat a kiválasztott készletre. Ezt jelenleg csak a Neo márka tudja ajánlani.

Márka

Mindenkinek vannak preferált márkái, mi a Yato szerszámokat szeretjük a legjobban. Ezen felül érdemes azt a márkát venni, amit később be tudsz illeszteni az otthoni géped közé. Ha minden Yato, érdemes itt is azt választani.

Csomagolás

A legtöbb készlet kartondoboz, bliszter, vagy koffer kiszerelésű. Mivel mi most a legjobb készletet keressük, nyilván csak a karton jöhet szóba. 🙂 Viszont ha neked pl. van nagy szerszámos szekrényed, akkor felesleges ezen gondolkodni.

Típus

Számos típus közül lehet válogatni és fontos, hogy tartalmazza a készlet azt is, amire neked szükséged lesz. A leggyakoribb a hatlapfejű de nézzük meg mik vannak még:

 • hatlapfejű
 • imbusz
 • PH
 • PZ
 • Radiátor kulcs
 • spline
 • tizenkét-lapfejű
 • torx

Meghajtó mérete

Kisebb erőkifejtésre elég a kisebb meghajtó is, de mondjuk autó kerékcsavarok behajtására nem igazán javasolt már az 1/4″-os meghajtó. Ezekhez tipikusan a 1/2″ használatos. Mekkora kell neked? 3/8″, vagy 1/4″ vagy 1/2″-os?

Hossz

Rövid, vagy hosszított dugókulcsokra van szükséged?

Hány darabos

Nem mindegy, hogy amikor a legjobb krova készletet vadászod, hány darabosra van szükséged. Elegendő pár méret? Ha nem, akár több száz darabos készleteket és racsnikat is lehet rendelni.

Melyik a legjobb krova készlet?

Mivel a fentiekből már kiderült, hogy viszonylag sok paraméter alapján lehet választani, egyszerűen nem lehet olyan készletet mondani, ami mindenki számára a legjobb lenne. Ezért inkább nézzünk pár igényt és mindhez kihozzuk a győztest.

A lent megemlített összes dugókulcs készletet meg tudod rendelni a Profibarkács.hu-ról.

Torx 1/2″-os rövid dugókulcs készlet

 1. Extol Premium bitdugófej klt., 9db, TORX, 1/2″×55mm
 2. YATO Dugókulcs készlet 9 részes TORX 1/2 col
 3. Topex torx bitkészlet 19db

Kofferes, 1/2-1/4-3/8″ készlet, sok darabos

 1. YATO Dugókulcs készlet 225 részes profi CrV
 2. Neo dugókulcskészlet 1/4″, 3/8″, 1/2″, 233db, crv
 3. Sthor Dugókulcs készlet 173 részes 1/4col 3/8col 1/2col

Mindegy, csak hatlapfejű legyen 25 év garanciával

 1. Neo dugókulcskészlet 1/2″, 25db, crv
 2. Neo dugókulcskészlet 21db 3/4″
 3. Neo dugókulcskészlet 12db 1/2″
Neo dugókulcskészlet 1/2", 25db, crv
Neo dugókulcskészlet 1/2″, 25db, crv

Azt hiszem ebből már látszik, hogy szerintünk a legtöbb esetben a Yato, vagy a Neo a legjobb krova készlet. Ha legközelebb meg kell húzni valamit, mert mondjuk kocsibeállót építesz, már tudod melyik készletet érdemes megrendelni!

További ötletek

Ne maradj le az újdonságokról!

Kérd email értesítőnket és kiküldjük legfrissebb barkácsötleteinket!