Hasonló tartalmaink emailfiókodba heti 1x!

Emailcímed 100% biztonságban

Kiegészítő Tároló Készítése Házilag

Nehézség:
Idő: Kevesebb, mint 2 óra

Kiegészítő tároló készítése házilag. Mindig jól jönnek otthon az olyan tárolók, amikben az olyan apróságokat lehet tartani, amiket amúgy könnyen elkeverünk. Karóra, telefon, ékszerek tárolására szuper megoldás.

Tartalomjegyzék

Ismét egy újabb videóval és barkácsolással készültünk nektek. A mostani alkalommal a kiegészítő tároló készítése házilag lesz a téma a műhelyünkben, hogy még több hely legyen kisebb tárgyak tárolására.

Kiegészítő tároló készítése házilag – lépések

Először is vegyünk két falapot, amivel ki tudjuk mérni a szükséges méreteket a tárolóhoz. Miután sikerült mindkét munkalapot lemérni és berajzolni a mintát, utána egy asztali fűrész segítségével vágjátok ki a mintát. Majd kézi fúró segítségével pedig fúrjátok bele a szükséges lyukakat is. Mindkét lappon látjátok az anyagba vésett lyukakat illetve a hozzájuk tartozó mintát is amit ennek megfelelően kell kivágni. Miután készen vagyunk az összes elem firmára vágásával akkor ragasztó segítségével kezdjük el össze ragasztani az elemeket. A ragasztás során javasoljuk a szorítók használatot is, hogy ne mozduljanak el a lapok.

Egy satu által fogassuk be a munkalapokat és essünk neki a csiszolásnak. Mi többféle csiszolót is használtunk, de ez is teljesen mértékben egyénfüggő, hogy ki mit preferál, illetve mennyire felszerelt a műhelye. Ha elvégeztük a csiszolást, mi még díszíteni akartuk egy-egy mintával, így lézer segítségével beleégettünk néhány dekorelemet is.

Kiegészítő tárolása

Következő lépésként készítsük elő az összes fa elemet, hogy össze tudjuk rakni a kis tárolónkat. Mi még a szokásos logónkat beleégettük a fa felületére és le is csiszoltuk a tökéletes végeredmény érdekében. Mielőtt viszont összeszerelnénk a darabokat, javasoljuk, hogy ti is kenjétek át szivacs segítségével és egy kis olajjal az összes faelemet.

Amikor ezzel a lépéssel is megvagytok, akkor a talpakat és a hátlapot a vágatok által rakjátok össze, és már meg is van a kis kiegészítő tároló amire kisebb tárgyakat tudtok felhelyezni, mint például karkötő, óra, öngyűjtő vagy akár napszemüveg tárolására is tökéletes. Ha további hasonló tartalmak is érdekelnek, iratkozzatok fel youtube csatornánkra. Vagy ha egy fali kulcstartót készítenél, kattints ide.

További ötletek

Ne maradj le az újdonságokról!

Kérd email értesítőnket és kiküldjük legfrissebb barkácsötleteinket!